Albums - Ben Van den Bempt

Handgemaakte Fotoalbums

Een unieke gelegenheid moet je koesteren.

Foto's op papier, het blijft toch iets anders dan op een scherm. Met een album zijn je herinneringen voor eeuwig tastbaar. Voor mijn albums werk ik samen met een bedrijf in Portugal die zich specialiseren in handgemaakte fotoalbums. Zij voldoen aan mijn eisen: beste printkwaliteit, hoogwaardige materialen en kwaliteitscontroles.

Het resultaat is een prachtig album! Deze albums leg je niet in een donkere kast, maar worden mee deel van je interieur.
Ik bied houten, lederen en linnen albums aan. Formaten 30x30 cm en 35x35 cm. Elk album komt met een box. Prijs? 770 euro voor een album van 30x30 cm met 40 spreads (80 pagina’s). Ik beloof dat je er iets mooi voor in de plaats krijgt.

Trouwalbums in het leer, linnen of hout

Jullie album, Jullie wensen

Ik betrek jullie graag mee in het ontwerpen van je album. Zo wordt het écht iets van jullie!

1
Koffie & Keuzes

Ik nodig jullie uit voor een koffie en laat enkele (demo)albums zien. Een leren, linnen of houten album? Wat komt er op de cover? We bespreken gezellig alle details.

2
Selecteren & Aanpassen

Aan de hand van mijn Online Galerij maken jullie een selectie van foto's. Ik doe een voorstel van design waar jullie feedback op kunnen geven.

3
Afhalen & Bewonderen

Als jullie album bij mij afgeleverd is, kunnen jullie dat bij mij komen afhalen. Even geen tijd? Dan schakel ik de postbode in!

150

foto's in je album

24

verschillende covers

30

dagen levertijd

Graag enkele (demo)albums komen bekijken?

Was ik niet jullie fotograaf, maar willen jullie toch een album? Dat kan ook!

Ja, met koffie graag!