Jouw investering

Event


250
2u fotografie
Langer aanwezig mogelijk
Minimum 150 bewerkte foto's
Snelle aflevering
Foto's zonder watermerk
Aangeleverd via online galerij

Trouwen

Startprijs900
Altijd een kennismakingsgesprek
Prijs hangt af van uren aanwezigheid
Professionele bewerking
Snelle aflevering
Online galerij voor je gasten
Foto's aangeleverd via USB-box

Portret


165
Koppels, familiefoto's,...
1u fotografie
Spontane foto's
Minstens 50 bewerkte foto's
Snelle aflevering
Aangeleverd via online galerij

Ben is een spontane en sociale fotograaf die ons vanaf de eerste minuut op ons gemak stelde. Hij maakt tijd voor je vrij, luistert naar je wensen en zit vol goede ideeën. Ben is iemand die professioneel te werk gaat en veel aandacht besteed aan details. Dankzij Ben hebben wij dus een prachtige herinnering aan de mooiste dag van ons leven. Dikke Merci!

Evi & Philippe

Ik heb Ben intussen al 4 keer ingeschakeld voor de sfeerfoto’s van kledinglabel Kleir. Ben denkt altijd mee met ons voor en tijdens de shoot over de locatie, poses, accessoires en modellen. Hij is correct, snel en goed. Deze foto zegt eigenlijk genoeg. Wij blijven dan ook samenwerken met Ben zo lang het kan!

Mathias van Kleir.

Wij zochten een fototgraaf die heel spontaan en sociaal is. Ben was een topkerel en bovenal topfotograaf! Hij heeft van onze trouwdag mooie blijvende herinneringen op foto gezet. Hij is een topfotograaf in hart en nieren. Dikke merci Ben!

Lieve & Jan

Goede voorbereiding met perfecte invulling van onze wensen voor ons trouwfeest. Ook de snelle 'teaser' foto's voor op sociale media vonden wij echt geweldig! De foto's op zich zijn spontaan en tegelijkertijd professioneel. Zowel Ben als Yasmine waren ook uiterst vriendelijk naar onze gasten toe. Top fotograaf!

Anke & Kim

Mijn echtgenoot is helemaal niet zo fan van de aanwezigheid van een fotograaf maar voor ons derde kindje wilde ik echt een blijvende herinnering van het doopfeest. De foto's waren echt top en Ben was helemaal zijn discrete zelve, mijn man had nauwelijks iets in de gaten en kon ongestoord van de dag genieten. Ben heeft oog voor details maar had ook een prachtige selectie van het overzicht van de festiviteiten vastgelegd waardoor we alles naderhand ook eens van op afstand zagen. We waren super tevreden!!.

Valérie

Voor mijn website had ik foto's van mezelf nodig, en daarvoor schakelde ik Ben in. Hij stelt je op je gemak en weet leuke plekjes te vinden die precies passen bij het soort foto's dat je wil. Ik kreeg zo veel leuke foto's dat ik niet meteen wist welke ik moest kiezen! De volgende shoot die ik doe zal zeker terug bij Ben zijn.

Luca

Voor de communiekaartjes van onze dochter Roos had Ben carte blanche. Dit resulteerde in een originele, prachtige fotoshoot bij een rozenkwekerij. Het toeval wou dat ook haar tenue perfect blendde met de achtergrond. Zeker een aanrader!

Mascha

Een vriendelijke kerel die heel professioneel blijft. Hij leeft zich totaal in de opdracht in en daardoor zit er een verhaal in zijn foto's. Het was geweldig!

Dj Maxus

Laten we er samen iets mooi van maken!

Let's meet